USLUGE2019-01-28T12:55:23+00:00

USLUGE

OSNOVANA 2001.

Pružamo usluge lekara svih specijalnosti:

INTERNA MEDICINA

Interna medicina predstavlja osnovu kliničke medicine. Bavi se dijagnostikom, prevencijom i lečenjem bolesti unutrašnjih organa.

NEUROLOGIJA

Neurologija predstavlja granu medicine koja se bavi poremećajima nervnog sistema, njegovim lečenjem, prevencijom i ispitivanjem.

RADIOLOGIJA

Radiologija je grana medicine koja se bavi prikupljanjem snimaka organa i tkiva, radi dijagnostifikovanja ili lečenja bolesti ili poremećaja.

PSIHIJATRIJA

Psihoterapija je sistematski i organizovan način lečenja određenih smetnji, stanja, poremećaja ili psihičkih oboljenja.

OPŠTA PRAKSA

Ovde spadaju pregledi lekara opšte medicine uz sve propratne laboratorijske analize i briseve neophodne za sveobuhvatnu dijagnozu.

GINEKOLOGIJA

Grana medicine koja se bavi proučavanjem ženskog reproduktivnog sustava. Naši stručnjaci vrše preglede žena svih starosnih kategorija.

ALERGOLOGIJA

Alergologija je oblast interne medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti (astma, alergijski rinitis, ekcemi, sistemske bolesti).

PULMOLOGIJA

Pulmologija je grana interne medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem pacijenata koji imaju problema sa disanjem i plućima.

LABORATORIJA

Naša Biomedicallab laboratorija se bavi ispitivanjem u oblasti biohemije, mikrobiologije, hematologije i patohistologije.

GARANCIJA KVALITETA

20 GODINA U SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA DAJE NAM ZA PRAVO DA MOŽEMO DA KAŽEMO DA ĆETE KOD NAS DOBITI NAJKVALITETNIJU USLUGU.